Symptomer og lidelser

Her på siden kan du se nogle af de fysiske symptomer og lidelser vi bl.a. arbejder med og forsøger at afhjælpe i klinikken. Beskrivelserne er baseret på sundhedsfaglig litteratur og vores erfaringer.

Vi behandler, rådgiver og hjælper med at forebygge en lang række lidelser, skader, sygdomme, arbejdsstillinger, træning m.m.

Har du yderligere spørgsmål, er du velkommen til at kontakte klinikken for at bestille en tid til konsultation – så vurderer en af vores behandlere, hvordan vi bedst kan hjælpe dig med din problemstilling.  

Telefon nr. 86 81 40 10

Mail til klinikken info@kiropraktorhuset.dk 

 

 

Rygsmerter
Symptomer kan opleves meget forskelligt, med alt fra akut svær smerte til langvarige spændinger.
Nakkesmerter
Vi behandler nakkesmerter, som ofte er ledsaget af spændinger eller trækkende gener til skulderåget, skulderne og midtryggen.
Piskesmæld
Piskesmæld er ikke en diagnose, men en skadesmekanisme, som vi har god erfaring med behandling af.
Hovedpine
Der findes mange former for hovedpine, og det kan være svært at skille en type hovedpine fra den anden. Derfor er vigtigt at blive ordentlig udredt.
Bækkenløsning og låsning
Symptomer på bækkenproblemer opstår mere hyppigt hos kvinder end mænd.
Diskusprolaps i lænden
'Diskus' er den bruskskive, der sidder imellem to hvirvler i rygsøjlen. En svaghed i den yderste del af bruskskiven kan være årsag til en diskusprolaps.
Diskusprolaps i nakken
Diskusprolapser i nakken udløses typisk ved mange gentagende belastninger af nakken. Læs om almindelige symptomer for diskusprolaps her.
Lændesmerter
Akutte lændesmerter er meget almindelige, men dækker samtidigt over en bred vifte af tilstande.
Skuldersmerter
Skuldersmerter dækker over en bred vifte af problematikker og kan opdeles i akutte og langvarige.
Baby og børn
Vores mål med behandling af børn og spædbørn (0-12 år), samt unge mennesker, er at forsøge at forbedre deres trivsel og bevægelse.
Flade hoveder eller kranieskævhed
Skævt kranie, fladt baghoved, asymmetri af ørerne, den ene del af panden længere fremme end den anden – vi ser mange forskellige kranieformer ved vores små patienter.
Ammebesvær
Amning skal være en god oplevelse for både barn og mor. Det skal helst kunne foregå uproblematisk og til begge sider.
Torticollis
Torticollis er en akut opstået tilstand med skæv og foroverbøjet stilling af nakken. Det kan opstå ved spædbørn og småbørn, typisk efter en svær og hård fødsel.
Kolik ved spædbørn
Kolik er ikke en sygdom men en beskrivelse af gråd hos et raskt spædbarn. Læs om de mulige årsager dertil.
Kæbeproblematik
Problemer med kæben eller kæbesmerter kan skyldes forskellige faktorer. Læs mere om faktorerne her og hvordan vi kan hjælpe med behandling.
Hælsmerter og fodsmerter (smerter under fodsålen)
Det kaldes hælsporer i daglig tale, og bliver brugt om flere typer af hælsmerter. Læs her hvad årsagen til hælsporer som oftes skyldes.
Knæsmerter
Knæsmerter har, som hoftesmerter, mange årsager. Smerter skyldes ofte skader eller overbelastning i selve knæet, eller smerter kan stråle til knæet fra hofte, lår eller lænd.
Hoftesmerter og lyskesmerter
Årsagerne til hoftesmerter er mange, og kan variere afhængig af det sted man mærker smerten. Vi finder sammen ud af årsagen.
Tennisalbue
Tennisalbue er en overbelastningsskade på ydersiden af albuen og kommer typisk gradvist over uger eller måneder.
Golfalbue
Golfalbue er en overbelastningsskade på indersiden af albuen. Ved golfalbue beskrives smerte typisk på indersiden af albuen og udstråling til underarm og mod håndleddet.

Vi anvender udelukkende cookies til at forbedre din oplevelse på hjemmesiden og til at understøtte markedsføringen af ​​vores ydelser. Ved at fortsætte på siden eller trykke ”OK!” accepterer du brugen af ​​cookies.