Akkreditering

Kiropraktorhuset har opnået fuld akkreditering efter 1. version af akkrediteringsstandarder for kiropraktorer. Klinikken lever hermed op til det nationale niveau for kvalitet på de områder, der er omfattet af Den Danske Kvalitetsmodel. 

I forbindelse med overenskomstforhandlingerne mellem Danske Regioner og Dansk Kiropraktorforening (DKF) blev det vedtaget at alle kiropraktorer, der praktiserer i henhold til overenskomsten, skal akkrediteres efter særlige standarder udviklet til brug i kiropraktorpraksis.

Akkrediteringen foretages af Institut for Kvalitet og Akkreditering i Sundhedsvæsenet (IKAS) og sker i forhold til Den Danske KvalitetsModel (DDKM), hvor der vurderes på 13 specialudviklede standarder.

 

1. Den faglige kvalitet og anvendelse af god klinisk praksis
2. Patientsikkerhed
3. Utilsigtede hændelser
4. Patienters oplevelse af kvalitet og klagemuligheder
5. Forebyggelse af identitetsforveksling af patienter
6. Patientjournalen, datasikkerhed og fortrolighed
7. Billeddiagnostik
8. Parakliniske undersøgelser
9. Hygiejne
10. Førstehjælp
11. Klinikinformation
12. Ledelse af kvalitet
13. Ansættelse, introduktion og kompetenceudvikling

 

Kort fortalt handler akkrediteringen om en vurdering af klinikkens kvalitet og udvikling med det formål at understøtte og udvikle den faglige, den patientoplevede og den organisatoriske kvalitet.

For at sikre, at akkrediteringen lever op til internationale standarder for akkreditering er IKAS medlem af The International Society for Quality in Health Care (ISQua).

Har du nogen spørgsmål til akkrediteringen er du meget velkommen til at spørge kiropraktoren eller henvende dig i receptionen.

Aktuelt er Kiropraktorernes Videnscenter og KvIK (Kvalitet i Kiropraktorpraksis) ved at udvikle og implementere en ny kvalitetsmodel, for at styrke og udvikle kvaliteten i kiropraktorpraksis. 

Læs mere her: https://www.kiroviden.dk/kvalitet

Vi anvender udelukkende cookies til at forbedre din oplevelse på hjemmesiden og til at understøtte markedsføringen af ​​vores ydelser. Ved at fortsætte på siden eller trykke ”OK!” accepterer du brugen af ​​cookies.