Akkreditering

Kiropraktorhuset har opnået følgende status efter 1. version af akkrediteringsstandarder for kiropraktorer. Klinikken lever hermed op til det nationale niveau for kvalitet på de områder, der er omfattet af Den Danske Kvalitetsmodel. Akkrediteringsstatus er gældende fra 19-03-2019 til 13-05-2022.

I forbindelse med overenskomstforhandlingerne mellem Danske Regioner og Dansk Kiropraktorforening (DKF) blev det vedtaget at alle kiropraktorer, der praktiserer i henhold til overenskomsten, skal akkrediteres efter særlige standarder udviklet til brug i kiropraktorpraksis.

Akkrediteringen foretages af Institut for Kvalitet og Akkreditering i Sundhedsvæsenet (IKAS) og sker i forhold til Den Danske KvalitetsModel (DDKM), hvor der vurderes på 13 specialudviklede standarder.

 

1. Den faglige kvalitet og anvendelse af god klinisk praksis
2. Patientsikkerhed
3. Utilsigtede hændelser
4. Patienters oplevelse af kvalitet og klagemuligheder
5. Forebyggelse af identitetsforveksling af patienter
6. Patientjournalen, datasikkerhed og fortrolighed
7. Billeddiagnostik
8. Parakliniske undersøgelser
9. Hygiejne
10. Førstehjælp
11. Klinikinformation
12. Ledelse af kvalitet
13. Ansættelse, introduktion og kompetenceudvikling

 

Se Rapport fra Survey 2019 for Kiropraktorhuset

Se Akkrediteringsnævnets brev om Afgørelse om akkrediteringsstatus

Kort fortalt handler akkrediteringen om en vurdering af klinikkens kvalitet og udvikling med det formål at understøtte og udvikle den faglige, den patientoplevede og den organisatoriske kvalitet.

For at sikre, at akkrediteringen lever op til internationale standarder for akkreditering er IKAS medlem af The International Society for Quality in Health Care (ISQua).

Har du nogen spørgsmål til akkrediteringen er du meget velkommen til at spørge kiropraktoren, henvende dig i receptionen, eller kontakte IKAS.

Vi anvender udelukkende cookies til at forbedre din oplevelse på hjemmesiden og til at understøtte markedsføringen af ​​vores ydelser. Ved at fortsætte på siden eller trykke ”OK!” accepterer du brugen af ​​cookies.