BOOK TID

Kiropraktik & Helkropsbehandling

Vores fokus er at se mennesket som en helhed, at have en holistisk og helkropstilgang til vores patienter. Holisme bruges ofte indenfor alternativ behandling, men skal ikke misforstås som et alternativt begreb. Mennesket er på mange områder komplekst, og den samlede vidensmængde om kroppen og dens funktioner er så enorme, at de fleste behandlere koncentrerer sig om et begrænset felt.

 

Når vi bruger ordet holistisk eller helkropsbehandling om vores klinik og tilgang, skal det understreges at vores primære fokus er på bevægeapparatet (en af de faktorer som kan stresse os mennesker), som betyder at vi typisk behandler flere dele af kroppen samtidig.

 

I realiteten kan det holistiske opdeles i tre elementer: fysisk, psykisk og kemisk (vores indre miljø, ofte betinget af levevis). Vores job som kiropraktor, og vores andre kolleger i klinikken, er at se, favne og håndtere de fysiske problemstillinger patienterne kommer ind med, hvor fokus for os er på led-, muskelsmerter og funktionsbegrænsning i kroppen.

 

Vi er dog altid opmærksomme på om der kan være andre faktorer (psykisk eller kemisk) som eventuelt påvirker patienten. I disse tilfælde henviser vi til andre sundhedsfaglige kollegaer, som kan hjælpe med at afdække og behandle patienten, så de bliver hjulpet bedst muligt på vej til en bedre hverdag.

Vi anvender udelukkende cookies til at forbedre din oplevelse på hjemmesiden og til at understøtte markedsføringen af ​​vores ydelser. Ved at fortsætte på siden eller trykke ”OK!” accepterer du brugen af ​​cookies.