Behandling hos fysioterapeut

Thomas Mørch – Bachelor i fysioterapi, Kinesisk medicinsk akupunktør, bindevævsbehandler med eget udviklet behandlingstilgang.

 

Om forløbet hos os

Jeg arbejder ud fra 3 overordnede tilgange i mit koncept – Fysioterapi, bindevævsterapi og kinesisk akupunktur. Derfor kan jeg hjælpe dig med bevægeapparatet, psykiske og følelsesmæssige ubalancer.

Du kan forvente lange og grundige konsultationer til at begynde med, men kortere behandlingsforløb på den lange bane samt forebyggende tiltag.

Fokus ligger på effektiv smertereduktion og øget funktion ved akutte og subakutte tilstande, og afhjælpning/lindring af kroniske tilstande.

 

Din behandling

Ved akutte og subakutte tilstande evalueres sammen med dig efter 2-3 behandlinger, om forløbet er tilfredsstillende. Akutte og subakutte tilstande viser sig oftest i bevægeapparatet, men kan over tid påvirke organfunktion, psyke og følelsesliv.

Ved kroniske tilstande evalueres efter 3-4 behandlinger. Disse behandlinger involverer ofte akupunktur og livsstilsændringer, og kræver stor ærlighed fra din side, da et godt samarbejde mellem patient og behandler er afgørende, for at kronicitet kan ændres. Kroniske tilstande viser sig både i bevægeapparat, på organfunktioner, psyke og følelsesliv.

 

Min erfaring strækker sig over hospital, lægepraksis, klinik og elitesport. Du kan forvente en ærlig vurdering og behandling med fokus på ikke at gøre behandlingsforløbet længere, end du har behov for.

Vi anvender udelukkende cookies til at forbedre din oplevelse på hjemmesiden og til at understøtte markedsføringen af ​​vores ydelser. Ved at fortsætte på siden eller trykke ”OK!” accepterer du brugen af ​​cookies.