Smertebehandling med BMS akupunktur

BMS, eller Body Map Systems, er udviklet af akupunktør Peter R. Cole. BMS akupunktur er ikke traditionel kinesisk akupunktur, idet kroppen kortlægges i regioner, hvor der behandles med akupunkturnåle for at frigive spænding og energi. Der differentieres derfor imellem led, muskler eller nerver, for at finde årsagen til smerten.

BMS er meget effektiv til at behandle både akut og kronisk smerte. Efter en grundig undersøgelse, placeres nålene i forskellige regioner ift. problemstillingen, og herefter er det vigtigt at patienten holder sig i bevægelse. Nålene sammen med bevægelser, er med til at reducere smerter og spændinger indenfor kort tid.

BMS kan desuden kombineres med NADA (ører) akupunktur, som har en god effekt på stress, angst og psyke. En typisk BMS behandling involverer nåle i underarme/hænder, underben, fødder og skalp. Varighed er ca. 30-40 min.

 

BMS akupunktur kan afhjælpe smerter i:

  • Nakke, rygsøjlen og halebenet (traumer, piskesmæld)
  • Underekstremitet (knæ, hofter, fødder)
  • Overekstremitet (skulder, albue, hænder)
  • Hovedpiner (migræne, spændingshovedpine m.m.)
  • Ansigt og kæbe/mund

 

Yderligere er BMS ofte effektivt til behandling af stress og psykisk påvirkning af kroppen (angst, depression, søvnløshed m.m.).

Der ydes tilskud fra sygesikring Danmark

Vi anvender udelukkende cookies til at forbedre din oplevelse på hjemmesiden og til at understøtte markedsføringen af ​​vores ydelser. Ved at fortsætte på siden eller trykke ”OK!” accepterer du brugen af ​​cookies.